Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet, sósat, sósat, jó ropogósat. Aki vesz, annak lesz, aki nem vesz, éhes lesz. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=RVC0yuFlTtg[/embed] Azt hiszem, a felnőtteknél is sikert arathatunk a sós pereccel. Ráadásul aki kelt tésztát szeret és tud is készíteni,…
2014.10.16. 18:17 mohamama
Döbbenetes és megrendítő halál utáni képek. 18+
A post mortem fotókról először a Más világ című filmben hallottam. A főszereplő anya az egyik szobában régi fényképalbumot talál. Megkérdezi a szolgálót, hogy miért van mindenkinek becsukva a szeme? A válasz elborzasztja: -Mert ez a Halottak könyve, mind halottak. Az asszony szerint kegyetlen…
Szólj hozzá!
Címkék: daggerotípia post mortem képek viktoriánus halál utáni képek
2014.10.15. 12:44 mohamama
Bizarr és különleges tojásételek.
A tojás mindennapi eledelünk. Kérdés: hogy készítik és fogyasztják a világ különböző pontjain? Egy átlagos tyúktojás 50-65 gramm, melynek 10 százaléka héj, 60 százaléka fehérje és 30 százaléka sárgája. Tápanyagtartalma (átlagos): 68 kcal 5,4 gramm fehérje 4,8 gramm zsír 0,3 gramm…
Szólj hozzá!
Címkék: tojás száznapos tojás balut tojásfelhő készítése
2014.10.13. 18:31 mohamama
Joghurtos málnatorta.
A fagyasztómban lehetőleg folyamatosan tartok málnát, mivel nagy kedvenc ez a gyümölcs nálunk. Kiválóan bírja a mélyhűtést, tökéletesen megőrzi zamatát , ízét fagyasztva. Egyszerűen tejjel és mézzel összekeverve tökéletes málnaturmixot kaphatunk, natúr joghurtba téve pedig friss, tartósítószermentes…
Utolsó kommentek