Vásároltam a minap tavaszi tekercshez való rizslapokat.
Először viszont édesen megtöltve készítettem el, nem zöldségesen.
Töltelék:
20 dkg mandula
20 dkg dió
10 dkg cukor
1 kévéskanál szárított citromhéj.
Egy tiszta konyharuhát benedvesítettem, egy tálba vizet engedtem.
A rizslapot egyesével bemártottam a vízbe. Egy tekercshez 2 rizslapot helyeztem egymásra, bevizezve. Fél perc alatt megpuhul, és a nedves textil nem hagyja kiszáradni.
Ha puha, mehet bele a töltelék (1-2 evőkanálnyi) és lehet összehajtogatni.
Forró olajban kisütjük.
Melegen és frissen tálaljuk.
Jó étvágyat!
Ha tetszett a bejegyzés, kérlek látogass el Fb oldalamra, ahol támogathatsz egy kattintással! Hadd örüljek Thx!!
https://www.facebook.com/Mohamamafozocskezik
Utolsó kommentek