Mi is a pácolás? Az alapanyagokat fűszeres folyadékba helyezzük egy időre, hogy átvegyék a pác ízét.
Szinte bármilyen sajtból készíthetünk pácolt sajtot.
Fontos szempont, hogy olyan alapanyagot válasszunk, amely bírja az olajos közeget, fel lehet vágni anélkül, hogy túlságosan morzsolódna.
A…
2015.01.21. 19:35 mohamama
Pácolt camambert.
Szólj hozzá!
Címkék: pácolt sajt pácolt camambert
2015.01.20. 15:45 mohamama
Narancsos-kókuszos muffin.
A muffin mára meghódította szinte az egész világot. Könnyű, zamatos és szinte minden alkalomra kínálható.
Egyszerű és finom. Sokféleképpen ízesíthető, lehet édes és sós változatot is kipróbálni.
Most a narancsnak szezonja van, ezért egy narancsos-kókuszos muffint hoztam.
12 darabhoz hozzávalók:
1…
Utolsó kommentek