Aki szereti a juhtúrót, annak bátran ajánlom.
Ezt a különleges ízű tejterméket, amit hívunk bryndzának is a szlovák gyökerek után, általában sztrapacskához használom, de most kicsit újítottam.
Lepény készült belőle, ahol a juhtúrót kis tejföllel szelidítettem meg. A kapor pedig szépen kiemeli az…
2015.06.25. 16:57 mohamama
Juhtúrós lepény kaporral
Szólj hozzá!
Címkék: juhtúrós lepény juthúró kapros-juhtúrós lepény
2015.06.23. 13:23 mohamama
Zöld dió befőtt szirupban
Igazi ínyencség, ami megéri a fáradozást!
Aki zöld dió befőttet szeretne eltenni, annak május végén, június elején érdemes begyűjteni a diószemeket. Ekkor még nem kezd el csontosodni, gond nélkül át lehet szúrni.
Eltevése ezzel kezdődik el: a zöld szemeket alaposan megszurkáljuk villával vagy…
Utolsó kommentek