Minap kacsamellet vásároltam, ami nem túl gyakran történik. Kissé eltértem a hagyományos rozéra sütéstől, de nekünk ízlett a végeredmény. Fűszeres kacsamell hozzávalói: 2 db tisztított kacsamell só, bors kakukkfű rozmaring majoránna. A kacsamelleket hideg vízben átmossuk, majd szárazra töröljük. A…
2016.02.21. 20:55 mohamama
Fűszeres kacsamell serpenyőben sütve
Szólj hozzá!
Címkék: kacsamell brokkoli sült kacsamell főtt brokkoli fűszeres sült kacsamell kacsamell serpenyőben
2016.02.19. 07:58 mohamama
Stílusosnak lenni 60 felett is........
Negyven inspiráló fotó hölgyeknek. Nem könnyű hatvan év felett megfelelő ruhát találni. Sőt már negyvenesen, ötvenesen sem. A boltok mintha csak a fiatalokra gondolnának és a szuperkarcsúakra. Ha azonban fiatalabbnak szeretnének kinézni koruknál a hatvan feletti hölgyek, mégis ki kell alakítaniuk a…
Szólj hozzá!
Címkék: stílus öltözködés 60 év felett 60 éves hölgyek stílusa idős hölgyek stílusa
2016.02.17. 03:27 mohamama
Töltött dagadó, a fenséges magyaros étel
A dagadó a disznó a sertésoldalas hátsó része. A bordák és a comb között található ez a zsírosabb hús.Ha megtöltve tesszük a sütőbe, tökéletes eredményt kaphatunk, nem szárad ki . Természetesen folyamatosan locsolgatni kell a zsírjával. Ki hogyan tölti, az is változó. Lehet gombával, májjal, főtt…
Utolsó kommentek