Krémfehérsajtot először az egyik nagyobb áruházban vettem próba-szerencse alapon. Meglepett frissessége, krémessége, tetszett a finom állaga! Azután célzottan kerestem és több helyen is kapható. Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon finom. Akár magában, akár friss kenyérrel csipegetve!
Ime egy frissítő saláta, ami egyszerű és nagyszerű!
Hozzávalók: 20 dkg krémfehérsajt 1 nagy fej jégsaláta, 4 szem paradicsom 1 üveg parikával töltött zöld olajbogyó, 2-3 apró uborka kapor (lehetőleg friss)
A hozzávalókat daraboljuk, salátáskanállal összeforgatjuk, sózzuk, majd a következő öntettel nyakon öntjük: 4 dl kefírt ízesítünk sóval, frissen őrölt fekete borssal, kanálnyi almaecettel és megkoronázzuk egy kis olivaolajjal. Nem fogod bírni abbahagyni a kóstolgatását! Jó étvágyat hozzá!
Utolsó kommentek